Salvia Med&Spa - o altă viziune asupra frumuseții

Aducem medicina estetică la alt nivel prin tehnologii de ultimă generație și soluții complexe de tratament

Concept

Centrul Salvia Med&Spa a fost creat cu scopul de a integra pe piață un nou concept și anume servicii estetice medicale premium. Ne-am concentrat pe confortul clienților noștri, oferindu-le o atmosferă elegantă, discretă și nu în ultimul rând sigură.

Echipa noastră de medici profesioniști, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, oferă tratamente potrivite, abordare individuală și obiectivă fiecărui pacient în parte.

Centrul nostru dispune de cele mai bune și moderne dispozitive medicale estetice pentru realizarea unei game largi de proceduri de înfrumusețare, rejuvenare și de sănătate.

Specialiști de top

Avem o echipă de medici profesioniști cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cosmetologiei și dermatologiei. Poți fi sigur că la Salvia vei obține cel mai potrivit tratament, personalizat și adaptat nevoilor tale. Specialiștii noștri lucrează împreună pentru a-ți oferi o experiență la nivel înalt conform așteptărilor tale.

Dispozitive medicale estetice

Obiectivul nostru central a fost aducerea și implementarea pe piața medicinei estetice a celor mai inovative și avansate tehnologii și dispozitive medicale estetice, top 10 în clasamentul mondial. Pe lângă aceasta, oferim o gamă vastă de proceduri estetice pe care le poți face într-un singur loc, pentru mai multă comoditate și economie de timp.

Misiune și viziune Salvia Med&Spa

Suntem aici pentru a construi o nouă abordare în medicina estetică, care să ofere comunității în care trăim servicii de ultimă generație prin implementarea conceptului de medicină integrativă. Acționăm conduși de ideea că pacientul trebuie să fie în centrul preocupărilor noastre și că doar așa putem oferi acestuia experiențe pozitive memorabile. Vrem sa stabilim cel mai înalt standard în serviciile estetice - medicale din țară, alături de cei mai buni specialiști, printr-un sistem de servicii complexe și calitative, bazat pe siguranță, confidențialitate și confort.

Peste 100 de proceduri medicale, estetice și SPA într-un singur loc

Ceea ce deosebește centrul Salvia Med&Spa de alte centre estetice este gama vastă de servicii și proceduri pe care o oferă. Datorită cadrelor medicale specializate și a utilajelor estetice moderne, la centrul Salvia beneficiezi de peste 100 de proceduri estetice, medicale și SPA.

Începând de la proceduri cosmetice de bază, până la intervenții minim-invazive, menite să-ți accentueze frumusețea și să te scape de complexe.

Salvia Med&Spa aduce o nouă abordare pe piață asupra tratării problemelor de medicină estetică prin implementarea unui set complex de etape ce garantează rezolvarea rapidă și definitivă a tuturor problemelor. 

Echipa

Tamara Stegaru
Tamara Stegaru
Director general, medic imagist, medic cu specializări în nutriție și cosmetologie
Absolventă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, licențiată în imagistică, cursuri și specializări suplimentare în nutriție, dietologie și cosmetologie. Cunoștințele și experiențele acumulate au contribuit la lansarea acestui proiect atât ca aspect profesional, cât și de suflet.  
Cristina Codreanu
Cristina Codreanu
Cosmetolog
Mă numesc Cristina Codreanu, sunt cosmetolog cu experiență în domeniu. Am finisat Colegiul de Medicină din or. Bălți. Am activat la Spitalul Clinic Republican în secția de Hemodializă și transplant renal în calitate de asistent medical în sala de dializă. Am finisat cursul de Bază în Cosmetologie, Masajul Clasic și SPA Therapy. Am activat într-o clinică stomatologică din sectorul privat timp de 14 ani în cabinet chirurgical și terapeutic. Sunt o persoană liniștită, comunicabilă și responsabilă. Tind mereu să mă dezvolt, să aflu ceva nou și mă implic în tot ce ține de profesia îndrăgită. Motto—”Tot ce fac, o fac din pasiune și cu dăruință de sine”.
Aliona Garbuz
Aliona Garbuz
Cosmetolog
Am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testimițanu” cu specialitatea în Neonatologie M-am specializat ca medic cosmetolog, am exersat și am participat la seminare, conferințe și congrese dermatologice și cosmetologice. Experiență profesională:
  • Medic cosmetolog ”Cosmetic Laser Centru”
  • Medic cosmetolog, profesor ”Belle Femme” Esthetic School”.
Am obținut experiență în calitate de profesor în cosmetologie și am acumulat abilitatea de a-mi expune opinia, de a comunica liber în fața unui public și ulterior a-mi împărtăși experiența și a școli viitorii specialiști în cosmetologie. ”Învățându-l pe altul îl faci mai bogat, fără ca tu să devii mai sărac” Motto-ul meu ” Fiecare experiență de viață, fiecare lecție pe care o învăț este cheia spre viitorul meu”. (Clark Gable) ”Singura modalitate de a face o muncă remarcabilă este să iubești cu adevărat ceea ce faci”.
Carolina Rîbațcaia
Carolina Rîbațcaia
Dermatovenereolog
Dermatovenerolog, 18 ani de experienta. Specializare: - Medicina hardware si tehnologii laser in tratamentul bolilor de piele in dermatologie, cosmetologie si medicina estetica. - Tehnici de injectare: utilizarea microimplantelor (preparate de conturare), preparate cu toxina botulinica, terapie cu PRP, biorevitalizanti, polinucleotide, lipolitice, preparate mezoterapeutice in dermatologie, tricologie, cosmetologie si medicina estetica. Cursuri de perfecţionare pentru medici la Departamentul de Dermatologie, Institutul Medical RUDN, Moscova, 2017. Participant la diverse conferințe, congrese și seminarii medicale anuale naționale și internaționale. 15 ani de experiență în medicina estetică.
Alina Stoian
Alina Stoian
Medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.
Absolventa Universității de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”, Chișinău, Republica Moldova, în 2014. Formată profesional în urma programului de studii postuniversitare prin rezidențiat (2014-2019) în cadrul clinicii de Chirurgie plastică, reparatorie și microchirurgia aparatului locomotor, din cadrul Institutului Medicină de Urgență, Chișinău, Republica Moldova. Participare activă în cadrul manifestărilor științifice de specialitate de peste hotarele țării începând cu primul an de rezidențiat. Se consideră a fi o persoană norocoasă, care a îndrăgit meseria datorită oamenilor din jurul ei, care au ajutat-o să descopere Chirurgia Plastică în cele mai frumoase laturi ale sale. Fiind la început de cariera, se bucură de cei 8 ani de experiență și, este ferm convinsă, ca “Lucrurile mari, se fac în echipă”. Motto: Doar dragostea de oameni te ajută să creezi lucruri cu adevărat remarcabile. Locul actual de muncă: Asistent universitar USMF “Nicolae Testemițanu”, catedra Ortopedie și traumatologie, Clinica de Chirurgie plastică, reparatorie și microchirurgia aparatului locomotor. Baza clinica, IMSP Institutul Medicină de Urgență, Chișinău. Cercetător științific, Laboratorul de inginerie tisulară și culturi celulare, USMF “Nicolae Testemițanu”, Chișinău.
Cristina Lungu
Cristina Lungu
Functionar administrativ

"Întotdeauna am fost interesată de sfera beauty, despre ten si îngrijirea lui corectă, iar Salvia Med imi oferă oportunitatea så continui si så avansez in domeniul de care sunt pasionată. Lucrul pe care il fac solicită multă atentie la detalii, astfel reuşita mea, se datorează inteligentei emotionale si unui alt atu al meu, care este perfectionismul. Asadar, consider că îmi reuseste de minune să combin personalitatea mea empatică cu abilităţile mele organizatorice, manageriale, competențele în înțelegerea sistemelor de operare şi administrarea BD. Nu sunt nici pe departe tipul de om căruia să-i placă rutina sau lucrul la birou, de asta m-am regăsit anume aici, unde munca nu e monotonă, iar oamenii sunt deschisi si receptivi."